Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی طاهری میرقائد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در این زمینه افزود: سامانه امتحانات برای دانشجویان فعال شده و امنیت آزمون با توجه به شرایط آنفورماتیک به گونه‌ای فراهم شده است که میزان تقلب به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی ادامه داد: همچنین در برخی از رشته‌ و گروه‌ها برای دانشجویان سوالات متفاوت درنظرگرفته شده است و در برخی موارد هم ترتیب جای سوالات برای دانشجویان با هم یکسان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همچنین گزینه‌های پاسخ سوال و ترکیب انجام شده سیستم این امکان را دارد که بهم ریختگی در روند کار صورت گیرد و سوالات یک دانشجو با دانشجوی دیگر در یک فرمت قرار نداشته باشد.

طاهری میرقائد یادآور شد: در نهایت اگر هم دانشجویان قصد برقراری ارتباط با یکدیگر داشته باشند، به دلیل مهلت کم پاسخگویی سوالات، این امکان برای آنها میسر نمی شود.

وی همچنین درباره برگزاری و امتحان دروس عملی دانشجویان اظهار داشت: واحدهای عملی هر درس به همان نسبت ترتیب نمره در واحد ارائه می شود، اکثر مواردی که امکان برگزاری کلاس‌های عملی به شکل غیرحضوری وجود نداشته، از دانشجویان دعوت شده که با هماهنگی گروه‌ها و در اختیار داشتن خوابگاه‌ها بحث‌های عملی و آزمایشگاه به صورت حضوری برگزار شود.

تسهیلات آموزشی دوران کرونا

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران ادامه داد: در برخی موارد دانشجویان یک سری محدودیت داشتند که امکان حذف ترم و درس برای آنها فراهم شده است. این یکی از تسهیلات دانشگاه برای دانشجویان در زمان کرونا است.

طاهری میرقائد همچنین درباره زیرساخت‌های سایت‌ امتحان دانشجویان دانشگاه تهران توضیح داد:  تمام تلاش این بوده که سرورهای جدید پیش از برگزاری امتحانات خریداری شود و به همین دلیل سرعت پهنای باند افزایش یافت.

وی افزود: امتحان عمومی دانشجویان دانشگاه تهران روز پنجشنبه ۲۳ دی ماه بطور گسترده برای حدود ۶۰۰ کلاس درس برگزار شد که با توجه به افزایش پهنای باند مشکلی برای سرعت اینترنت وجود نداشت.

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: اگر دانشجویی براساس مشکلات نقص فنی مانند قعطی اینترنت در شرکت در امتحان با مشکل مواجه شود، استاد مربوطه پس از اثبات قصور نداشتن دانشجو، مساعدت‌های لازم را انجام می‌دهد.

طاهری میرقائد افزود: درباره امکان مشکلات فنی با استادان هماهنگ شده که معاونان آموزشی دانشکده‌ها وضعیت را بررسی کنند.

به گزارش ایرنا، محمود کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران پیش از این درباره حذف ترم در شرایط کرونا، اظهار اشت: بر مبنای مصوبه وزارت علوم و همچنین بر مبنای مصوبه کمیسیون موارد خاص دانشگاه تهران، به افرادی که مشکل ناشی از کرونا داشتند یک ترم مرخصی بدون احتساب در سنوات و در مواردی هم دو ترم مرخصی تعلق می‌گیرد.

وی افزود: درخواست افرادی که به علت کرونا دچار مشکل شده‌اند، در کمیسیون بررسی و در صورت تایید، نیم سال مربوطه حذف می‌شود. آن نیم سال جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب نمی‌شود.

برچسب‌ها دانشجو دانشگاه دانشگاه تهران آموزش مجازی پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو دانشگاه دانشگاه تهران دانشجو دانشگاه دانشگاه تهران آموزش مجازی آموزشی دانشگاه تهران برای دانشجویان طاهری میرقائد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد

دکتر مهدی شهبازی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر از ارتقای حمایت‌های مالی از فعالیت‌های دانشجویی در تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌ها و غیره خبر داد و گفت: اعطای گرنت به تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌ها و دیگر نهادهای قانونمند و فعال دانشجویی، در هیات رئیسه دانشگاه تهران تصویب شد. این گرنت جدا از حمایت‌های مالی از برنامه‌هایی که تشکلها به معاونت فرهنگی معرفی می‌کنند، اعطا می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران درباره جزئیات اعطای این گرنت، بیان داشت: مقرر شده است به مجموعه‌های دارای فعالیت کشوری مبلغ ۳۰ میلیون تومان گرنت تعلق بگیرد، به مجموعه‌های فعال در سطح دانشگاه مبلغ ۱۵ میلیون تومان و سایر انجمن‌ها ۵ میلیون تومان گرنت تعلق بگیرد و برای انجمن‌ها و کانون‌های غیرفعال نیز مبلغی صرفا به منظور فعال‌سازی دوباره آنها اختصاص داده شود.

وی مجموع اعتباری که برای فعالیت‌های فرهنگی کانون‌ها، تشکل‌ها، نشریات و انجمن‌ها تخصیص یافته است را قریب به ۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این یک اقدام بی‌سابقه است و امسال با نوع نگاه و ‌حمایت‌هایی که برای فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در نظر گرفته‌ایم، انتظار داریم که توفیقات و افتخارات بیشتری در جشنواره‌های ملی به دست آوریم.

شهبازی به تاکید مدیریت دانشگاه تهران بر برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی با مشارکت دانشجویان و تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی، خاطرنشان کرد: از هر ایده جدید دانشجویان به منظور بسترسازی برای ارتقای مشارکت دانشجویی در فعالیت‌ها استقبال می‌کنیم. نظام پیشنهادها در دانشگاه تهران فعال شده است و دانشجویان علاوه بر مراجعه حضوری به بخش‌های مختلف دانشگاه و ارائه ایده‌هایشان، می‌توانند از طریق سامانه نظام پیشنهادها نیز به ثبت ایده و پیشنهاد خود بپردازند.

جزییات حمایت از ایده‌های دانشجویی در دانشگاه تهران

وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه کار، اردوهای مهارت‌ورزی، تریبون‌های آزاد، خانه‌های گفت‌وگو و کرسی‌های آزاداندیشی با مشارکت دانشجویان و نظارت و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: خانه خلاق دانشگاه تهران برای اولین بار در دانشگاه تهران راه‌اندازی شد که در حال حاضر با مدیریت دانشجویان خوش‌فکر و خلاق در حال فعالیت است و دوره‌های خلاقیت در آنجا برگزار می‌شود و از ایده‌های دانشجویی از مرحله ایده تا محصول حمایت می‌کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران توضیح داد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در زمینه ساماندهی و حمایت از ایده‌های دانشجویی اهتمام دارد و در ادامه پارک علم و فناوری کمک می‌کند تا این ایده‌ها تبدیل به محصول شوند. تلاش می‌کنیم تا بستر مناسبی فراهم کنیم که افراد دارای زمینه‌های مشترک، در قالب کارگروهی کنار هم قرار گیرند و دانشجویان صاحب ایده در قالب گروه‌های دانشجویی ایده‌های خود را پیگیری کنند.

تنوع‌بخشی به فعالیت‌های دانشجویی از طریق کانون‌ها و انجمن‌ها

استاد دانشگاه تهران به درخشش فعالان کانون‌های فرهنگی هنری در جشنواره رویش و اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در جشنواره ملی حرکت اشاره کرد و تنوع‌بخشی به فعالیت‌های دانشجویی از طریق این کانون‌ها و انجمن‌ها را راهبرد دانشگاه تهران در ارتقای بستر لازم برای جامعه‌پذیری دانشجویان عنوان کرد.

سیاست دانشگاه تهران در قبال تشکل ها

وی فعالیت تشکل‌های اسلامی در دانشگاه تهران را معرف سلایق و افکار متفاوت موجود در جامعه دانست و تاکید کرد: گسترش فعالیت‌های قانونمند دانشجویی با مشارکت دانشجویان که حقیقتا دل در گروی ارزش‌ها و آرمان‌های ملی و دینی دارند، سیاست اصلی مدیریت دانشگاه در دوره جاری مدیریتی بوده است. در عین وجود تکثر و تنوع در فعالیت‌های دانشجویی اما رویکرد وحدت و هم‌افزایی فعالیت‌های دانشجویی می‌تواند نتایج اثربخشی به جا بگذارد.

نقد سازنده و کاربردی جوهره حرکت دانشجویی اصیل است

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران، نقد سازنده و کاربردی را جوهره حرکت دانشجویی اصیل دانست و تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران اختیار عمل خوبی به دست آورده‌اند و به عبارتی تنها انتظار معاونت فرهنگی از تشکل‌های دانشجویی این است که در برنامه‌ها و مراسم‌ها متناسب با شأن دانشگاه تهران عمل شود و دانشجویان پرچمدار قانونمداری باشند.

کد خبر 6093034

دیگر خبرها

  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران